foto: de weg te gaan

Quality is never an accident. It is always the result of intelligent effort
(~John Ruskin)

Aangenaam!

Mijn naam is Christel Bastiaenssens en ik ben woonachtig in het mooie Friesland. Na het behalen van mijn Havo en Schoevers-diploma heb ik jarenlang in het midden van het land gewerkt als directiesecretaresse bij diverse werkgevers.


In 2008 ben ik verhuisd naar Friesland. Bij mijn toenmalige werkgever kwam ik voor het eerst in aanraking met de ISO9001-norm. Dit sprak mij enorm aan. Mijn passie was geboren en ik besloot mij te laten bijscholen in dit vakgebied.

Focus

Na het volgen van diverse opleidingen en cursussen heb ik me in 2011 volledig toegelegd op kwaliteitsmanagement. Sindsdien heb ik in loondienst diverse functies als kwaliteitsmanager bekleed in voornamelijk aan de gezondheidszorg gerelateerde commerciƫle bedrijven. Dit vormt overigens geen belemmering om in andere branches werkzaam te zijn....de gedachte achter een managementsysteem is immers overal dezelfde en overal toe te passen! Van 2017 tot 2019 was ik 'hybride' ondernemer: zowel enkele dagen in loondienst als werkzaam voor opdrachtgevers. In deze periode heb ik mij de ISO27001/NEN7510-norm eigen gemaakt, maar ook kennis vergaard over AVG en de Leergang Functionaris Gegevensbescherming gevolgd. Vanaf 2019 ben ik volledig als zelfstandige werkzaam.

Kennis en kunde onderhouden

Ik onderhoud mijn kennis en kunde door regelmatig trainingen en cursussen te volgen. Daarnaast ben ik lid van de Kwaliteitskring Noord-Nederland en Flevoland (www.kknf.nl) en het Nederlands Genootschap van Functionarissen Gegevensbescherming (www.NGFG.nl). Bovendien heb ik regelmatig overleg met vakgenoten en neem ik deel aan diverse intervisiegroepen.


Voor een overzicht van opleidingen, werkervaring en referenties verwijs ik u graag naar mijn linkedin-profiel.